Knepent tap i historisk kamp

I en intens, tett og nervepirrende kamp, måtte våre skøytegående helter se seg slått i sin aller første seriekamp. Lagene fulgte hverandre tett, men det var til slutt KIK Red som vant 3-2.

Den historiske gjengen i Idda hockey

Lørdag kveld var spenningen til å ta og føle på over hele bydel Grim, gjennom sentrum, over Varoddbrua og helt til Arendal. Idda Hockey skulle spille mot KIK Red. Begge lag gikk ut i høyt tempo, og kampen bølget fram og tilbake omtrent gjennom hele kampen. Store sjanser, imponerende enkeltmannsprestasjoner, gode keepere og fysiske dueller var bare noe av krydderet tilskuerne ble servert av erkerivalene i sørlandshockeyen.

KIK tok ledelsen cirka halvveis i den første perioden, men en fantastisk skåring av lynvingen Stian Steller kort tid etter gjorde at ledelsen var kortvarig. Ikke siden Connor McDavid har hockeyverdenen sett en spiller med mer fart på skøytene.

I andre periode tok KIK igjen ledelsen med en skåring som en ellers meget god Marcos Villarroel-Toro i Idda-målet kanskje burde tatt. Men igjen viste Idda seg som et lag som aldri ga seg, og de kjempet seg tilbake i kampen. Et hardt skudd fra banens beste, Odd Ketil Furuborg ble styrt inn i KIK-målet av den alltid målkåte Morten Wetrhus.

Dessverre skulle KIK få enda ett mål i denne kampen. Med et fantastisk skudd fra blålinja avgjorde KIK kampen i sin favør, for Idda klarte aldri å svare etter dette.

Kampen bar preg av mange dueller, en del utvisninger og flust av store sjanser. Både KIK og Idda kom alene med keeper uten tellende resultat både en, to, tre og fire ganger.

-Jeg skal hjem og trene på avslutninger, kunne en selvransakende Lars Cederkvist fortelle iddahockey.nos utsendte etter kampen. Kilder tett på klubben kan avsløre at dette var et tema på trening allerede dagen etter kampen.

Iddas lagkaptein for anledningen, Jørgen Aas, var stolt av lagkameratene sine, og tok i bruk store ord etter kampen. -Jeg er svært stolt av laget!

Cato Olastuen, Iddas aldri hvilende GM, var også i godt humør, men klarte ikke helt å si seg fornøyd etter det knepne tapet. -Vi gjør mye bra, men også en hel del som ikke er bra nok. Nå begynner det harde arbeidet. Vi er ikke gode nok før luker vekk feilene og skårer flere mål.