Idda Falcons høstcamp 28.-30. august 2020

Siste helgen i august inviterer Idda Hockey til høstcamp med fokus på skøyteteknikk og keepertrening, i regi av svært dyktige og erfarne hockeyinstruktører fra inn- og utland.

Hovedtema for campen er skøyteteknikk, med flere isøkter og en barmarkstrening daglig. Det vil bli utarbeidet en detaljert plan for dagene som blir distribuert til deltakere/foresatte i god tid før campen starter.

Vi har fått med oss følgende trenere til campen:

Radim Piroutek (45), opprinnelig fra Liberec i Tsjekkia, og spilte i tsjekkisk toppdivisjon i perioden 1993-1999. Han er i dag tilknyttet ungdomsavdelingen i Aab Ishockey (Ålborg), og er en av Skandianvias mest ettertraktede power-skating-instruktører.

Uldis Kierpe (44), som var 3 år da han startet sin hockeykarriere hjembyen Talsi (Latvia, USSR). Han er utdannet hockey- og keepertrener og har jobbet som trener i Latvia i 15 år, hvor han har erfaring blant annet i aldersgruppen U10-U15. Høydepunktet i hans karriere var VM-gull med Latvias U20 landslag i 1995.

Andre Kristiansen (47) som har bakgrunn som juniorspiller i Lørenskog Hockey. Videre har han vært A-lagstrener og -spiller i Kristiansand Ishockeyklubb og har flere trenerkurs innen hockey og andre idretter. I tillegg har han utdannelse innen idrett, ernæring, talent og prestasjonsutvikling.

Jonathan Andersen (23) har selv spilt ishockey siden han var 7-8 år. Under oppveksten i Halden spilte han på høyt nivå for Comet og Stjernen.

Ivan Reino Håkonsen (23) startet karrieren i Haldenklubben IK Comet i 7-8-årsalderen. Han debuterte i Sparta i Sarpsborg da han var 12 år, og spilte der ut karrieren.

Det blir servert følgende måltider:
Fredag: Varm middag
Lørdag: Lunsj og varm middag
Søndag: Lunsj

Pris:
Utespiller: 2300,-
Keeper: 1700,-

MELD DEG PÅ HER

Spørsmål om campen kan rettes til Espen Schou-Nilsen: espen.schou.nilsen@gmail.com