Glade Hockeyspillere på is

Godkjent første halvdel av sesongen

Etter siste kamphelg for i år er trenerne i Idda Ishockeyklubb godt fornøyd med resultatene, så langt i sesongen, for U13 og U15-lagene.

Siste helgen i november spilte samarbeidslagene mellom Idda Ishockeyklubb og Nærbø IL, på U13 og U15-nivå, kamper i Stavanger. Det ble noen tøffe og jevne kamper med både seier, uavgjort og tap.

U11-spillere fikk prøve seg

Samarbeidslaget til Idda Ishockeyklubb og Nærbø IL på U13-nivå spilte to kamper på lørdagen mot et sterkt Stavangerlag. To spente U11-spillere, David Linder og Kimmo Bralkowski, fikk muligheten til å være med og spille.

Første kampen ble en tøff kamp med mye fysisk spill og høyt tempo. Kampen ble svært jevn og endte 4-4.

I andre kampen var spillerne langt mer samspilte, og fikk betalt for det. I tillegg viste laget styrke og innsatsvilje, som gjorde at de vant fortjent 7-2.

Spesielt gøy var det at begge U11-spillerne tegnet seg på scoringslisten i denne kampen – David Linder med to mål og Kimmo Bralkowski med ett mål. Lagets eneste jente, Ida Lundal, scorte også sitt første mål for Idda Ishockeyklubb i denne kampen.

Returkamper mot JU15

Også samarbeidslaget på U15-nivå var i ilden i Stavanger. De møtte Stavanger JU15. Det er et lag som består av enkelte U18-spillere, og flere av dem spiller på det øverste nivået i norsk kvinnehockey i eliteserien for kvinner. Det var 16 spente spillere fra Idda/Nærbø som godt husker kampene som ble spilt i september. Da ble det en seier til hvert av lagene.

Idda/Nærbø U15 er klare for kamp mot JU15 fra Stavanger.

I lørdagskampen spilte Idda/Nærbø en solid første periode og ledet 1-0. I andre periode økte de ledelsen til 2-0. Litt ut i perioden begynte de å miste grepet og da sluttsignalet for andre periode kom hadde Stavanger utlignet to ganger og stillingen var 2-2. I tredje periode var Stavanger helt klart best og de vant til slutt 4-2.

Slo tilbake

Søndag var det klart for kamp nummer to og laget var skikkelig tent på revansje. Idda/Nærbø var klart best gjennom hele kampen, men det ble ingen mål i verken første eller andre periode, til tross for mye skudd på mål.  I tredje periode løsnet det og det ble to raske mål til Idda/Nærbø, som også holdt helt til slutt.  Stillingen ble altså 2-0 og en solid skuddstatistikk på 26-9 i favør av Idda/Nærbø.

Nå venter juleferie i kampprogrammet for spillerne, men det er fullt trøkk på trening for begge lag. Det blir forhåpentligvis fullt kampprogram i 2021, og da er det viktig å være fullt forberedt på det.