SENIORHOCKEY I IDDA ISHOCKEYKLUBB

«Du blir aldri for gammel til å spille verdens beste lagidrett» – er vår holdning!

Seniorlaget avbildet etter seier i «Nighthawks Summer Cup 2017», som fant sted i Hamburg i august måned.

 

Idda Ishockeyklubb er en ung klubb, men har allerede etablert en solid senioravdeling som ved sesongstart 2017 talte ca. 45 aktive spillere over 20 år. Partiet består av spillere på ulike ferdighetsnivåer, både med og uten tidligere hockeyerfaring. Alle skal føle seg velkommen hos oss, og vårt mål er at du skal bli møtt med et smil, og at du skal ønske å komme tilbake etter din første trening. Følgende verdier står sterkt fundamentert hos oss:

  • Respekt
  • Lagånd
  • Sportslig og sosialt samhold
  • Innsats og engasjement

Partiet deltar i en nordisk turneringsserie, og har vennskapsklubber i blant annet Fredrikshavn (DK) og Hamburg (DE). Her det sosiale overordnet, men det er også høyt fokus på det sportslige.

De fleste av treningspartiets medlemmer deltar aktivt i utviklingen av Idda Hockey, og mange er også aktive støttespillere for klubbens U11 parti.

 

Synes du dette høres interessant ut, eller er du nysgjerrig og vil vite mer om oss og tilbudet? Ta kontakt, eller møt på en av våre organiserte treninger. Vi har et begrenset antall komplette utstyrspakker til utlån, ta gjerne kontakt i god tid dersom du ønsker å låne.  Se gjeldende treningstider her: http://iddahockey.no/treningstider/

Håper vi treffes på IDDA!