ISHOCKEY – VERDENS BESTE BARNEIDRETT!

Vi liker å hevde at ishockey er “verdens beste barneidrett.” Litt flåsete sagt tenker du kanskje, men en rekke eksperter mener faktisk at idretten er en av de beste foreldre kan velge for sine barn.

Ishockey er en kompleks lagidrett som stimulerer mange viktige sider ved barn og unges utvikling. Kombinasjonen av en relativt stor balanseutfordring, hurtighet og lagspill gir en god plattform for den videre utviklingen – uansett idrett/ aktivitet. Det å mestre skøyter, leke på isen og spille med og mot andre, er for de fleste barn og unge meget motiverende – og forbundet med glede.

Ishockey som barneidrett er dessuten trygg og nærmest skadefri, takket være god beskyttelse og lav belastning. Ishockey er en av de raskest voksende idrettene i Norge, og Norges Ishockeyforbund har – i likhet med Idda Hockey – en klar ambisjon om videre vekst!

Til tross for en relativt kort historikk, har Idda i dag et slagkraftig og godt etablert u-parti, som deltar i organisert seriespill – i regi av Norges Ishockeyforbund. Ishockey er en krevende men samtidig sosial idrett, og mange varige vennskapsbånd dannes her hos oss.

U11 sesongen 2017-2018, bak fra venstre: Adrian Svendsen, Aron Haugen, Emil Stordrange, Oliver Snaprud, Fredrik Lundal, Julian Hepburn, Magnus Baagøe Broughton og Edvardt Vinjar Saugen. I midten, Alexander Aune, Kasper Kragholm og Erik Abrahamsen. Foran: Filip Lechowicz.